opc_loader
Verzendkosten vanaf € 3.95 !

Artikel 1 tot 20 (van de 20 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 20 (van de 20 artikelen). Resultaat:1

Het ultieme kinderfeestje in Cars stijl vindt u bij Schmets Toys. Cars bekertjes en servetten voor tijdens het eten, waarna er gezellig gespeeld kan worden met Cars domino, of een Cars puzzel gemaakt kan worden. En om het kinderfeestje in stijl af te sluiten, zijn er de Cars feestzakjes. Bij Schmets Toys vindt u een zeer uitgebreid aanbod.

Activiteiten met Disney Movie Vehicles zijn zo veel om samen te vallen met de enorme film zelf. De populaire komediefilm was een groot hit met het publiek. We vinden veel merchandise in verschillende classificaties.  Alle personages zullen zich in de winkels bevinden en wachten op een enthousiaste koper.

Verschillende sectoren gebruikte de namen, afbeeldingen, karakters van de film Cars. Net als bij andere films, werd ook in deze film ook goed op voorhand en op grote schaal verhandeld. Mattel produceerde stootvoertuigen hetzelfde als de voertuigen die in de film waren. Het was een grote hit en er waren enkele aandelen in verschillende winkels. Het was zo populair en het gebrek was zo groot dat het in eBay zeer direct na de inventarisatie verscheen. De auto-modellen werden zelfs voor de lancering van de film voorbereid. Het verzamelde het hoogste geld voor zowel de fabrikanten als de merchandisers.

Onder de prestigieuze en meest bekende middelen voor de automatische waarde-evaluatie heeft Kelley Blue Book zelfs de waarde van vier van de auto's beoordeeld. De scènes van de film werden zelfs gebruikt door de VS Department of Transportation, in commercials. In Noorwegen, Nidar, produceerde een snoepbedrijf snoep met persoonlijkheden van de filmauto. In Australië had je een chocolade-ijs ontdekt, die lijkt op een voertuig, genaamd Burnouts. In Noorwegen produceerde dit snoepbedrijf Nidar snoep met deze persoonlijkheden op de buitenverpakking en foto's van de persoonlijkheden op deze verpakking van dit geassorteerde snoepje hierin. In de VS gebruikte Wal Mart een geanimeerde vrachtwagen in commercials die gezien werd met Mater, een van deze karakters.

Hetzelfde soort werk werd uitgevoerd in Zuid-Afrika samen met andere locaties via GM, die een Astra, een Zafina en een Meriva als de persoonlijkheden uit de film bevatte. In deze commercie hebben ze met deze persoonlijkheden Lynning McQueen, Mater en Ramone gesproken. Greeting card maker, Hallmark, verkocht een van de ornamenten in het jaar 2006 Keepsake Christmas ornaments lijn. Deze ornamenten bevatten Lightning McQueen en Mater. Trailers, desktop wallpapersof de karakters van de film Voertuigen waren beschikbaar op de websites, met mobiele operators. Mensen genoten van het kopen van hen die door verschillende bedrijven werden gecreëerd.

Winkelwagen
ONZE WINKEL

Schmets Toys


Tentstraat 6 Vaals

Tel. 0031-(0)43-306-1590

Mail: info@schmetstoys.nl


Openingstijden:

Ma  13:00 - 18:00
Di    09:00 - 18:00
Wo  09:00 - 18:00
Do   09:00 - 18:00
Vr    09:00 - 18:00
Za    09:00 - 17:00